Volwassenen

Groepstrainingen

The Lab of Life training: in 5 sessies van 2 uur leer je om om van willen doen te maken. Wat zou jij willen veranderen? Wat je behoefte ook is: beter slapen, minder stressen, meer overzicht, gezonder leven, meer tijd voor jezelf, etc. – vaak weten we wel wat we anders willen maar sneeuwen onze goede voornemens onder door de waan van de dag. Met de training van The Lab of Life identificeer je waar voor jou de winst ligt en blijft het niet bij dat goede voornemen. Meer informatie over de training lees je op de website van The Lab of Life en in deze blog.


 

De CH-Q methode is gericht op bewustwording van je competenties, deze ontdekken, benoemen en beschrijven om ze vervolgens goed in te kunnen zetten. De training sluit je af met een presentatie en een certificaat van Stichting CH-Q Nederland. Lees hier meer.

 

Spreek je uit! bij het IVC in Den Helder gaat over bewustwording en het stellen van doelen. Het gaat uit van de slogan: ‘Wat wil ik?’ ‘Wat heb ik hier voor nodig?’ ‘Hoe ga ik zorgen dat ik hier in slaag?’