Jongeren

Ontmoet, onderzoek en ontdek!


LINDA Advies is gecertificeerd trainer van The Lab of Life training voor jongeren. Deze training wordt inmiddels op diverse middelbare scholen en voortgezet onderwijs instellingen verzorgd.

Typische onderwerpen waar de deelnemers aan werken zijn:
√ Studiewerk plannen
√ Schermtijd / smartphonegebruik
√ Omgang met sociale druk en sociale contacten
√ Goede manieren van ontspanning
√ Slaaptijd

Een van de leerlingen heeft een stuk geschreven in de schoolkrant, waarin zij uitlegt hoe de training haar geholpen heeft: Schoolkrant leerling 5e klas

The Lab of Life is een spin-off van de Radboud Universiteit Nijmegen en wetenschappelijk bewézen effectief. De wetenschappelijk gevalideerde methodiek van The Lab of Life verhoogt het energieniveau en de schoolprestaties doordat jongeren vooruitgaan op twaalf factoren. Daardoor wordt The Lab of Life methodiek ingezet voor: school – privé balans optimalisatie, het vergroten van de vitaliteit en ter preventie van uitval door schooldruk, stress en burn-out.


Meer weten?
Wil je weten of de training van The Lab of Life ook op jouw school gegeven kan worden? Benieuwd naar de inhoud van de training? 
Download op deze pagina de brochure die voor jou van toepassing is:

Bewezen effectief

The Lab of Life methodiek is ontwikkelden gevalideerd door gerenommeerde gedragswetenschappers van de Radboud Universiteit Nijmegen.