Over LINDA Advies


Hallo! Ik ben Linda en ik train en begeleid zowel jongeren als volwassenen
op de onderwerpen duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, eigen regie en motivatie
in school, werk en privé situaties.

Ik train volgens wetenschappelijk bewezen methoden en vanuit mijn jarenlange ervaring als Human Resource adviseur.

 


Deelnemers en collega’s beschrijven mij als:

√ ontwikkelingsgericht
√ open en benaderbaar

√ positief kritisch
√ enthousiast
√ met humor
√ doelgericht
√ betrokken
√ praktisch

Na mijn jarenlange ervaring als Human Resource adviseur wilde ik in 2014 iets anders met mijn loopbaan. Wat dat precies moest worden, was nog niet duidelijk. ‘Iets met adviezen op het gebied van solliciteren’. Lekker vaag dus nog!

Ik besloot parttime te starten met LINDA Advies om al doende er achter te komen wat het zou worden. 

Gaandeweg ontdekte ik dat parttime ondernemen naast een drukke baan niet werkte en ik nam een rigoureus besluit: per 1 januari 2017 zegde ik mijn vaste dienstverband op, om een heel nieuw pad in te slaan. Ik nam mijn bedrijfsactiviteiten onder de loep, verbeterde en vernieuwde deze en sloeg zo een heel nieuwe weg in. Waarlangs deze weg mij gebracht heeft, dat kun je lezen via de volgende kanalen:

Volg je de meest voor de hand liggende route, of onderzoek en ontdek jij je eigen weg?