Stichtingen en verenigingen

Ontmoet, onderzoek en ontdek!

LINDA Advies zet zich sinds 2016 geregeld in voor stichtingen en verenigingen door het geven van workshops of trainingen tegen speciale tarieven. Zo zijn er trainingen en workshops gegeven voor onder andere het IVC in Den Helder (Internationaal Vrouwen Centrum), Woman Link, Z11 Jongerencoaching in Alkmaar en voor studenten. 

Deze trainingen en workshops zijn altijd maatwerk, dat wil zeggen op de doelgroep afgestemd: het doel, beoogde resultaat, de leefsituaties (werk/privé) en taalbeheersing. Vaak gaat het om kleine groepen van 6 of 8 deelnemers. Enkele voorbeelden:

training van 2 dagen

LINDA Advies biedt in samenwerking met A+coaching en Training een basistraining aan voor volwassenen die als vrijwilliger met jongeren gaan werken. Denk hierbij aan sportcoaches en -trainers, maar bijvoorbeeld ook diverse stichtingen.

In deze tweedaagse training bereiden wij hen voor op hun vrijwilligerswerk en mogelijke (gedrags)situaties waar zij mee te maken krijgen.
Theorie en praktijk wisselen elkaar af en uiteraard is er genoeg ruimte om praktijkervaringen vanuit de vrijwilligers te bespreken of na te spelen.

Deze training aanbieden binnen jouw vereniging of stichting? Vraag naar de mogelijkheden via info@linda-advies.nl 

workshop van 2 uur

Deze workshop is meermaals gegeven aan groepen vrouwen, zowel Nederlandse vrouwen als nieuwe Nederlanders waarin zij leren ontdekken welke kwaliteiten zij hebben. Ook leren zij hun kwaliteiten te koppelen aan de kwaliteiten die ze voor hun (droom)baan of studie nodig hebben. Tot slot leren ze zich kort en krachtig te presenteren voor de groep. Het is een eerste stapje naar pitchen voor je (droom)baan.

workshop van 1 dagdeel

Tijdens deze workshop gaat het om bewustwording van je online aanwezigheid wanneer je bijvoorbeeld aan het solliciteren bent. Tijdens deze workshop staan vragen centraal als:
√ Waarom maak je wel gebruik van het ene online netwerk en waarom niet van het andere?
√ Wie en welke bedrijven wil je bereiken?
√ Waar zoek je naar vacatures?
√ Wat wil je uitdragen naar toekomstige werkgevers?
√ Wat wil je dat anderen wel en niet van je kunnen zien?

training van 8 dagdelen

Dit is een training die intern bij het IVC in Den Helder wordt gegeven. Neem gerust contact op wanneer je interesse hebt, dan bekijken we samen welke mogelijkheden er zijn.

Spreek je Uit! is een interactieve taal en presentatie training waarbij de deelnemer zich bewust wordt van zichzelf, de mensen om zich heen, het eigen kunnen en de eigen wensen. De deelnemer leert spelenderwijs ageren op levensechte situaties, zonder de eigen identiteit en achtergrond los te hoeven laten. De deelnemer leert eigen doelen te stellen en te bepalen.

Lees hier het persoonlijke verhaal van een van mijn deelnemers.

Of bezoek de site van het IVC voor meer informatie.

CH-Q training, aangepast aan de doelgroep van het IVC, en mét het officiele CH-Q certificaat

LINDA Advies staat altijd open voor (nieuwe) samenwerkingen met stichtingen en verenigingen.

Neem voor vragen, suggesties of een kennismaking gerust contact op!