Volwassenen

Ontmoet, onderzoek en ontdek!

LINDA Advies biedt trainingen aan voor volwassenen volgens wetenschappelijk bewezen methoden. De trainingen hebben een doorlooptijd van 6 tot 10 weken en zijn erop gericht om te ontdekken wie je bent, wat je al kunt, wat je nog wilt verbeteren of veranderen en hoe je dat gaat veranderen.

√ De training van The Lab of Life is spin-off van de Radboud Universiteit en kan zowel in groepsverband al individueel gegeven worden

√ De CH-Q Loopbaan training is een krachtig, uit Zwitserland afkomstig, kwaliteitsmodel voor loopbaan ontwikkeling en wordt uitsluitend in groepsverband gegeven.

Kijk hieronder voor meer informatie en kies wat bij je past. Heb je vragen, neem gerust contact met mij op!


Act now, be future proof
Je weet dat het anders kan, maar toch blijft alles vaak bij het oude. Met de training van The Lab of Life doorbreek je patronen die je energie kosten en creëer je nieuwe gewoontes die je meer energie opleveren. Bovendien leer je hoe je dit zelfstandig kunt doen, zodat je ook na de training in control blijft.

Over de training
De training bestaat uit 5 trainingssessies (of coachingsgesprekken bij individuele begeleiding) van twee uur, met steeds twee weken tussen de bijeenkomsten. In iedere bijeenkomst werk je vanuit een persoonlijk werkboek dat je van mij ontvangt. Tijdens de sessies kijk je naar je energiebalans en leer te reageren op fysieke en mentale signalen. Daarnaast onderzoek je de ‘fit’ tussen je kwaliteiten, waarden en je dagelijkse activiteiten. De oefeningen helpen je om te bepalen waar voor jou de meeste winst te behalen valt en hoe je veranderingen zonder al te veel moeite in je dagelijks leven kunt toepassen. Na 8 weken ben je er klaar voor om zelfstandig een gezonde energiebalans in stand te houden.

Meer informatie over de training?
√ Kijk eens op de website van The Lab of Life
√ Of download hier de brochure
√ Of lees mijn eerdere
 blog.

Over The Lab of Life
The Lab of Life is ontstaan door een samenwerking van gedragswetenschappers van de Radboud Universiteit en bedrijfskundigen met een missie. Vanuit de wetenschap weten we dat er voor blijvende verandering meer nodig is dan bewustwording en inspiratie die vaak centraal staat in training- en coachingstrajecten. Hoe vaak heb jij geïnspireerd een goed voornemen gehad wat uiteindelijk sneuvelde door de waan van de dag?

Hoewel verandering lastig is door de natuurlijke weerstand die mensen ertegen hebben, zijn er bewezen principes uit de wetenschap die kunnen helpen. We kunnen niet bepalen wat belangrijk en waardevol is voor een persoon of organisatie. Wel kunnen we mensen leren hoe ze hun gedrag zelfstandig aan kunnen passen. Dat is wat wij doen.

CH-Q is een unieke loopbaanmethode, waarin mensen in een groep hun persoonlijk ondernemerschap versterken. CH-Q werkt met maatwerk ontwikkelde loopbaantrainingen voor alle opleidingsniveaus en doelgroepen, zowel incompany als via open inschrijvingen.

De kracht van CH-Q
CH-Q is een krachtig, uit Zwitserland afkomstig, kwaliteitsmodel voor loopbaanontwikkeling. De kracht van CH-Q zit hem in de volgende elementen:
√ Kracht van de groep
√ Succes als uitgangspunt
√ Holistisch perspectief
√ Dynamisch programma
√ Concrete aanpak
√ Kwaliteitsboring

De training sluit je af met een assessment (een presentatie) en een certificaat van Stichting CH-Q Nederland. Lees hier meer.

LINDA Advies zet zich geregeld in voor stichtingen en verenigingen door het geven van workshops of trainingen. Deze worden altijd op de doelgroep aangepast. Op de pagina Stichtingen en verenigingen leg ik hier meer over uit.